Punte Dentara Radent Arad

24 Persoane programate in ultimele 30 de zile!

Grabeste-te! Doar 7 locuri ramase la oferta!

Pret Special Exclusiv Prin Dental Offers

99 EUR
REDUS DE LA
150 EUR
Clinica:
Radent Estetique & Implants
Oras:
Arad
Adresa:
Bld.Decebal, nr.14
Plata cu cardul:
DA
NU
Plata in rate:
DA
NU
Daniel Răpcău

Dr.

Daniel Răpcău

Radent Estetique & Implants
Arad

Completeaza formularul si te sunam imediat pentru programare sau detalii:

Pret consultatie initiala:
100
Deductibil din pretul tratamentului:
DA
NU
Am primit datele tale!
Colegii nostri te vor suna in cel mai imediat!
A aparut o eroare. Te rog incearca inca o data...

Plata in rate disponibila direct in clinica prin: 

Rate incepand de la:
Salvezi Timp si Bani!
Clinici Premium Verificate!
Medici Profesionisti si Empatici!
Cel Mai Bun Raport Calitate-Pret!

De ce sa alegi Puntea Dentara?

Puntea dentara, sau podul dentar, este un tratament care inlocuieste lipsa unui sau a mai multor dinti. Ele sunt practic o alaturare de coroane dentare care se fixeaza pe dintii existenti daca avem aceasta posibilitate sau pe implanturi dentare. In imaginile de mai jos poti vedea exact cum arata aceste punti si cum se fixeaza pe dintii existenti.


Punte dentara traditionala din 3 elemente care se fixeaza pe dintii alaturati.

Punte Cantilever din 2 elemente care se fixeaza pe unul dintre dintii alaturati

Punte dentara din 3 elemente fixata pe implanturi dentare

Dupa cum poti vedea in imaginile de mai sus, exista tehnici diferite si solutii pentru orice fel de problema ai avea.

Totusi, ce facem in cazul in care nu mai exista dinti deloc?

In acest caz putem apela la metoda All-on-4/6 care presupune 4 sau 6 implanturi dentare pe care se fixeaza o punte de 10 sau 12 coroane (mai multe detalii despre acest tratament gasiti la ofertele de "Reabilitare Completa pe Implanturi All-on-4/6").

Dintele lipsa, "calul troian" care iti distruge toti dintii alaturati!

Atunci când toți dinții sunt prezenți, ei lucrează foarte bine ca o echipă. Din păcate, pierderea unui dinte declanșează adesea unefect de domino - care duce la prăbușirea dinților alăturați în spațiul respectiv ceea ce duce la rezultate dezastruoase pentru dantura ta.

  • Această prăbușire (schimbare a poziției) a dinților alăturați duce la imposibilitatea de a îi curăța corect, care duce la formarea cariilor și la boli gingivale.
  • Tot din cauza schimbării poziției, acești dinți pun o presiune incorectă și insuficientă pe osul maxilarului care duce la slăbirea lui și în timp la pierderea acestor dinți dinților. (vezi imaginea de mai jos)
  • Poate duce la presiune mult prea mare pe radacina dintilor alaturati si la ruperea acestora.
Dantură normală înainte de pierderea unui dinte (imagine stânga) - comparat cu dantură afectată de pierderea unui dinte.

Dacă ai unul sau mai mulți dinți, acționează acum, nu mai lăsa problema să se agraveze și să nu se mai poată face nimic! Știm că tratamentele dentare pot fi costisitoare, dar problema lăsată netratată devine de 10 ori mai costisitoare si de multe ori un regret pentru tot restul vieții în cazurile în care nu se mai poate face nimic. Completează formularul alăturat sau sună la 0769 340 796 pentru o programare și te vom ajuta să îți rezolvi problema cu costuri minime.

Care sunt beneficiile unei punti dentare?

1. Rezolvi problema dintilor lipsa sau a celor bolnavi.

2. Poate sa fie o solutie mult mai ieftina decat un implant dentar.

3. Previne distrugerea în timp a dinților alăturați

4. Restabilește forța muscăturii ca să te poți bucura din nou de mâncarea ta favorită.

5. Te ajută să îți recapeți zâmbetul și să poți râde din nou fără nici o grijă sau stânjenire.

6. Nimeni nu va sti ca ai o punte dentara, efectul fiind garantat

Intrebari Frecvente Despre Implanturile Dentare

Cât rezistă implantul dentar?

În timp ce o punte dentară poate dura aprox 10 ani, implanturile dentare pot rezista toată viața. Implantul este fabricat din titan și se integrează cu maxilarul. Este bio-compatibil, ceea ce înseamnă că este netoxic și nu este respins de organism. Prețul unui implant dentar poate fi intimidant, dar investiția merită, deoarece acestea sunt mult mai durabile și mai confortabile decât punțile fixe sau protezele dentare.

Implanturile dentare se simt ca niște dinți reali?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui implant este acela că acesta redă puterea totală de mestecat. Majoritatea pacienților nu pot face diferența dintre dinții lor naturali și dintele implantului. Pot mânca liniștiți fără să simtă disconfort și, de asemenea, să folosească ața dentară și periajul cu care s-au obișnuit.

Ce se întâmplă dacă nu există destul os la nivelul maxilarului?

Acolo unde nu există dinte, osul maxilarului începe să se deterioreze din cauza lipsei de stimulare. Dacă nu se iau măsuri, ca de exemplu: dacă nu se introduce niciun implant în primul an de pierdere a unui dinte, acea zonă osoasă își pierde 25% din volum, iar pierderea osoasă continuă de-a lungul anilor.

Care este termenul de vindecare al implantului?

Perioada de vindecare și așteptare poate fi obositoare, de aprox. 3-6 luni pentru ca structura gingiei să se refacă complet și de a fixa coroanele permanente. Deși, la cât de mult a avansat tehnologia, acestea se pot monta în aceeași zi cu implantul. Sfatul nostru este să asculți de recomandările medicului privind îngrijirea ulterioară pentru a păstra zona foarte curată și de a preveni parodontita.

Cum scap de frica dentară/anxietate?

Multe persoane se sperie în timp ce merg la stomatolog datorită durerii pe care cred că o simt și evită să ia tratamentul la timp. Îți propun să programezi consultația și să afli toate informațiile necesare legate de procesul de implantare dentară. Pe urmă, stabilește tu dacă se merită sau nu intervenția chirurgicală

Imagini din clinica

No items found.

Parerea pacientilor