Radent Estetique And Implants

Arad

-

Bld.Decebal, nr.14, Arad (Zona Centrala)

Despre

Radent Estetique And Implants

Radent Estetique & Implants se străduiește să ofere servicii complete de stomatologie și îngrijire dentară pentru copii și adulți din Arad, la prețuri accesibile.
Știm ce diferență semnificativă în sănătate și stima de sine poate face un zâmbet frumos, motiv pentru care suntem dedicați să oferim fiecăruia dintre pacienții noștri zâmbetul sănătos pe care îl merită.
Suntem mândri că oferim o îngrijire completă într-o singură locație, începând de la o simplă obturație, albiri cu lampa dentară, și până la operații de sinus lifting, adiții osoase, chistectomii (chist oral) și inserări de implanturi dentare.
Am proiectat cabinetul nostru cu cele mai bune aparate și materiale de calitate, pentru a oferi cele mai avansate îngrijiri dentare, care nu sunt puse la dispoziție cu ușurință în altă parte.
Personalul nostru participă în mod regulat la seminarii și conferințe dedicate noilor tratamente dentare, noilor tehnologii și îngrijirii pacienților. Având grija pacienților ca prioritate, acesta este angajamentul nostru față de tine.
Mai jos regăsești principalele servicii medicale pe care Clinica Radent Estetique & Implants este încântată să-ți ofere.

Imagini din Clinica

No items found.

Medicii Clinicii

Tratamente Active

Parerea pacientilor