Ai nevoie de o lucrare similara? Apeleaza acum un consultant din echipa noastra → 0750 430 070
Dr. Ionut Lung

Un alt caz de Reabilitare Complexa realizat cu succes, Pacient 51Ani, Elena F.

“Mereu imi faceam griji ca placa mobila pe care o aveam in partea de sus se poate desprinde oricand. Pentru mine era o grija in plus, asa ca mi-am facut curaj si am incercat sa gasesc o rezolvare. Mi-am pus toata increderea in dl. Dr. Ionut Lung si intreaga echipa, astfel ca de acum pot zambi fara frica!’’

Un alt caz de Reabilitare Complexa realizat cu succes, Pacient 51Ani, Elena F.

📃 Descrierea Cazului

In zilele noastre, tot mai multe persoane trateaza cu superficialitate boala parodontala, ceea ce nu face decat sa duca la pierderea dintilor.
Din fericire, chiar daca pacientul sufera de parodontoza, se poate realiza reabilitarea totala a danturii cu ajutorul IMPLANTURILOR DENTARE.

Dna Elena a fost sigura ca solutia Dinti Ficsi in 48h este cea mai buna rezolvare, dupa ce a avut o prima consultatie cu medicul nostru specialist.
Cand a venit pentru prima oara la clinica, pacienta noastra ne-a povestit cu tristete ca se confrunta cu o mare durere atunci cand mananca, iar proteza mobila pe care o are in partea de sus a devenit tot mai incomoda.
Dansa a ales sa aiba incredere deplina in specialistii nostri, iar acum se poate bucura de un nou zambet.

Timp de 6 luni, cat este perioada de vindecare a osului in jurul implantului, dna Elena va purta o proteza provizorie, iar dupa aceea va fi pregatita pentru lucrarea definitiva.

🩺 Planul de Tratament

Planul de tratament pentru acest caz a fost urmatorul:
• ETAPA 1 - inserarea implanturilor dentare
• Partea de sus (maxilar): Dinti Ficsi pe 6 implanturi JD Evolution fabricate in Italia (All-on-6) + 1 implant pentru sustinerea lucrarii + lucrare provizorie

• Partea de jos (mandibula): Dinti Ficsi pe 4 implanturi JD Evolution fabricate in Italia (All-on-4) + lucrare provizorie.

Peste 6 luni va urma cea de-a doua etapa, LUCRAREA DEFINITIVA.

Rezultate ❤️

No items found.